تاریخ : شنبه 21 مرداد 1402

برنامه درسی نيمسال 1-1402

برنامه درسی نيمسال 1-1402 برای ترمهای مختلف

دانلود برنامه درسی ترمها.pdf

دانشجویان عزیز لطفا نکات زیر را در موعد انتخاب واحد در نظر داشته باشید:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1- برنامه نوشته شده فعلاٌ نهایی نیست.
2- با توجه به برنامه نوشته شده فوق برای هر ترم، انتخاب واحد خود را انجام دهید. در صورتی که میخواهید درسی را خارج از ترم خود اخذ کنید، با استاد راهنما یا مدیر گروه مشورت کنید. برخی از دروس به دلیل تغییر سرفصل دروس از سال 1399، قابل تطبیق برای همه دانشجویان نیستند.
3- دانشجوی ترم آخر به کسی گفته میشه که تعداد واحدهای باقیمانده اش 24 یا کمتر باشد. این دانشجو میتواند همه واحدهای باقیمانده را اخذ کند حتی اگر مشروط شده باشد.
4- درس طیف سنجی و تمام نگاری (2 واحدی) و طیف نگاری لیزری (2 واحدی) به عنوان درسی اختیاری برای دانشجویان ترم 7 ارایه شده است. این دروس را دانشجویان قبل از ورودی 99 نباید اخذ کنند چون قابل تطبیق نیستند.
5- درس 2 واحدي تار نوري در صورتي كه توسط دانشجويان قبل از ورودي 99 اخذ شود، مي تواند با يك درس 2 واحدي اختياري از سرفصلهاي خودشان تطبيق داده شود.
  • در شنبه 21 مرداد 1402
  • ساعت 18