فرمها و آيين نامه ها

سوالات متداول:
1- در صورتی که همه نمرات شما به غیر از دو درس در کارنامه با نمره قبولی ثبت شده باشد، میتوانید بلافاصله درخواست امتحان معرفی به استاد برای دو درس باقیمانده انجام دهید. این درخواست از طریق سیستم سما، بخش درخواست از مدیر گروه، درخواست امتحان معرفی انجام میشود. دانشجو باید با دقت کامل اسم و کد درسهای درخواستی را در سیستم ثبت نماید. لازم است دانشجو بعد از تایید مدیر گروه و آموزش دانشگاه، برای زمان امتحان با آموزش هماهنگی کند.
2-تعداد کل واحدهای پاس شده برای فارغ التحصیلی دانشجو برا ی دانشجویان اپتیک لیزر 142 واحد است. البته با احتساب درس مهارتهای زندگی برای دانشجویان ورودیهای 1401 و مابعد که ملزم به پاس کردن آن هستند این تعداد به 144 واحد افزایش می یابد.
3- دانشجویان ترم 9 و 10 برای تمدید سنوات، کافی است از سیستم سما، بخش مدیریت درخواستها اقدام کنند. دانشجویان ترم 11 و ... باید برای تمدید سنوات به سیستم سجاد  https://portal.saorg.ir مراجعه کنند.
4- قبل از درخواست تسویه حساب باید فرم تطبیق واحد را پر کنید و تحویل مدیر گروه دهید.
جهت انجام تطبیق واحد، فرم تطبیق واحد.pdf را دانلود کنید. آن مطابق دستورالعمل زیر کنید:
دروسی که از سایر گروهها اخذ شده باشند، چه درس پاس شده (نمره بیشتر از 10) و چه افتاده (نمره کمتر از 10 ) نیاز به تطبیق واحد دارند. همچنین با توجه به تغییر سرفصل دورس از سال 1399 ، برخی از دروس داخل گروه نیز نیاز به تطبیق واحد دارند. برای دانلود این دروس روی لینک تطبیق واحد.docxکلیک کنید. نمونه هاي فرمهاي تكميل شده را از اينجا نمونه فرم تطبيق.pdf  و  اينجا نمونه فرم تطبيق2.pdfدانلود كنيد.
دروس پاس شده و کد آنها در ستون سمت راست و دروس مورد نظر جهت تطبیق و کد آنها در سمت چپ ستون نوشته شوند.
تبصره: دروس عمومی و معارف نیاز به تطبیق واحد ندارند.
  • در دوشنبه پانزدهم اسفند 1401
  • ساعت 20:51